StoryEditorOCM
HajdukLegendarni Raketa

Rakitić oduševljava i van terena, novom objavom ‘prozvao‘ odgovornog za dolazak u Hajduk: ‘Kume...‘

Piše Sport SD
13. listopada 2024. - 11:41

Ivan Rakitić je u malo vremena postao miljenikom Hajdukovih navijača. Zadovoljan je hajdučki puk njegovim izvedbama na terenu. Diktira igru Bijelih u veznom redu, a svojim iskustvo nesumnjivo je i mentor mladim igračima u svlačionici. Uostalom, koliko utječe na igru momčadi Gennara Gattusa vidi se i po poziciji u poretku prvenstva...

image
Duje Klaric/Cropix

Novom objavom na Instagramu još jednom je oduševio sve navijače. Objavio je fotografiju na kojoj se vidi da pije jutarnju kavu iz šalice s grbom Hajduka. Označio je svog kuma Marka Bralića Keta i poručio mu: dobro jutro! Upravo je splitski poduzetnik jedan od najzaslužnijih što je Rakitić minulog ljeta obukao bijeli dres. Dugo ga je nagovarao Bralić, otkrio je Rakitić.

- Moram priznati dosta me puta zvao kum (Marko Bralić Keto) da je više vrijeme. Sretan sam i ponosan, bilo je bitno otvoriti utakmicu kako treba. Jako smo ozbiljno ušli od prve minute, odigrali fantastičnu utakmicu Još draže zabiti prvi gol doma pred 20 tisuća ljudi. Fantastičan je dan iza nas, sad se lijepo trebamo svi zajedno odmoriti i pripremiti se za ono što nas čeka - govorio je Rakitić nakon prvijenca u dresu Hajduka protiv Šibenika. Objavu možete pogledati OVDJE.

image
Duje Klaric/Cropix

Bio je Rakitićev suigrač, ali ih je život razdvojio; Ivan je onda napravio potez koji će Fabian pamtiti cijeli život

Uz objavu Rakitić je stavio i pjesmu Miše Kovača "Ja ne mogu drugo nego da ga volin". Na Poljud je stigao prošlog ljeta nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim Al Shababom. U svojoj bogatoj karijeri još je nastupao za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

image
Vojko Basic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 11:42