StoryEditorOCM
Hajduknovo obraćanje

Prošle sezone je zabrinuo navijače brisanjem slika u dresu Hajduka, a sad ima znakovitu poruku za sve dok čeka oporavak

Piše Sport SD
7. rujna 2024. - 11:20

Mnoge stvari mogu zabrinuti navijače Hajduka kad su u pitanju igrači pa tako i brisanje fotografija na Instagramu. Prošle sezone jedna takva epizoda dogodila se s Fahdom Moufijem koji je pobrisao sve fotografije u dresu Hajduka i to na svoj rođendan. Uz to je objavio story s porukom ‘tišina je bolja za tebe‘, ali na kraju se otkrilo da nije bilo velike drame.

Moufi je fotografije brzo vrati na profil, a stiglo je i pojašnjenje da u tom činu ima vjerskih razloga. Desni bek Hajduka stigao je inače na Poljud prošlog ljeta, a ima ugovor do ljeta 2026. godine s opcijom produženja za još. Često je imao i problema s ozljedama pa je prošle sezone izbivao dugo na proljeće, a i sad se čeka njegov oporavak nakon ozljede lože koju je zadobio sredinom kolovoza.

Marokanac voli često koristiti društvene mreže za komunikaciju s navijačima. Tako je ponovno imao poruku za sve, a ona znakovito ovog puta glasi: ‘Nikad ne prestani imati dobro srce usprkos njihovoj nezahvalnosti, Allah te vidi‘.

Dosad je Moufi za Hajduk upisao 41 nastup te dvije asistencije, a ove sezone zbog ozljede propustio je samo oglede protiv Istre 1961 i Osijeka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 11:20