StoryEditor
Hajdukprije putovanja

Prodaja ulaznica za Hajdukove navijače pred utakmicu u Portugalu: kupuje se isključivo online, fizička kupnja na stadionu neće biti moguća

Piše Sport SD
8. kolovoza 2022. - 16:59

Vitoria SC i Hajduk će drugu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige igrati u srijedu 10. kolovoza s početkom u 18 sati po hrvatskom vremenu (17 po lokalnom). Za sve navijače Hajduka koji dolaze na susret u Portugal ulaznice će se moći kupiti isključivo online preko sljedeće poveznice: https://smartfan.tickets/bilhetes/?ev=1351

Važna napomena: kako bi krenuli u kupnju ulaznica važno je da na navedenoj poveznici kliknete na kategoriju ''BILHETES NÃO SÓCIOS'' unutar koje se na dnu nalaze sektori namijenjeni navijačima Bijelih, nakon čega možete krenuti u proces kupovine.

Našim navijačima dostupni su sektori

- NH i NI - po cijeni od 20 €

- NA, ND i NE - po cijeni od 15 €

Fizička prodaja ulaznica na stadionu neće biti moguća, a online kupnja će biti aktivna do 10. kolovoza u 15 sati (po lokalnom vremenu) nakon čega više neće biti moguće kupiti ulaznicu. 

Ulaznice su personalizirane, a molimo sve navijače koji dolaze u Portugal da slijede navedene upute i pridržavaju se pravila prilikom kupovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2022 08:02