StoryEditorOCM
Hajduksramotan incident

Procurili detalji napada na Krovinovića: huligani su ga zaskočili s leđa kad je otišao na zahod

Piše SPORT SD
26. svibnja 2024. - 15:10

Filip Krovinović u subotu je navečer bio žrtva sramotnog napada u Zagrebu.

"Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka", stoji u Hajdukovom priopćenju za javnost, koja je objavljena i na službenom Facebooku kluba.

Kako neslužbeno doznajemo, Krovinović je napadnut u jednom zagrebačkom lokalu kada je krenuo na zahod. Huligani su mu prišli s leđa i krenuli ga naguravati, a onda čak i udariti, ali se Hajdukov veznjak uspio izmaknuti. Napadači su nakon toga pobjegli, a Krovinović je ostao u tom lokalu s prijateljima još nekoliko sati i rado se fotografirao s onima koji su to željeli.

Odmah nakon što smo saznali vijest, nazvali smo Krovinovićevog oca Jasenka, koji nam je rekao da je Filip dobro.

- Filip je snalažljiv, uspio se izvući. Sada je dobro, ali da je moglo biti jako loše, moglo je. A kukavice su odmah pobjegle - kazao je Jasenko Krovinović, inače umirovljenih brigadir Hrvatske vojske.

Nakon užasa u Zagrebu javio nam se Krovinovićev otac: ‘Filip je dobro, snašao se, a kukavice su pobjegle...‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 15:29