StoryEditorOCM
HajdukKafić ili kauč?

Prijenos za sve! Evo gdje gledati utakmicu Ružomberoka i Hajduka; Rakitić, Perišić, Livaja i društvo love play off

Piše F. V.
6. kolovoza 2024. - 12:49

Prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige nogometaši Ružomberoka i Hajduka odigrat će u četvrtak 8. kolovoza s početkom u 18.30 sati. Susret se igra na stadionu Ružomberoka u istoimenom gradiću na sjeveru Slovačke od oko 27 tisuća stanovnika. Sudit će Španjolac Cesar Soto Grado. Televizijski prijenos tog susreta moći će se pratiti na kanalu MaxSport 1 i na HDTV-u.

Na istim platformama će se moći gledati i uzvratni susret na Poljudu. U gradu pod Marjanom će sedam dana kasnije pasti odluka o momčadi koja će izboriti mjesto u play offu. Početak tog susreta je u 21 sat. U uzvratu će pravdu dijeliti Talijan Luca Pairetto. Već smo OVDJE pisali o arbitrima koji će suditi "bijelima" u ova dva susreta.

image
Duje Klarić/Cropix

Bolja momčad iz ova dva susreta u play offu će igrati protiv pobjednika ogleda armenskog Noaha i grčkog AEK-a. Prvi susret igrao bi se u Armeniji ili Grčkoj 22. kolovoza, a uzvrat sedam dana kasnije u gradu pod Marjanom ili Slovačkoj. Pobjednik tog sraza igrat će u grupnoj fazi Konferencijske lige što svakom sudioniku u startu donosi barem 3,17 milijuna eura.

image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:43