StoryEditorOCM
Hajdukstari znanac ga zove

Priča oko Perišića dobila novi zaplet: želi otići iz Hajduka zbog - Barcelone? Jedna ga posebna želja vuče u Španjolsku

Piše Slaven Alfirević
12. kolovoza 2024. - 12:19

Iza svega stoji herr Flick... Gdje su tu Helga i poručnik Gruber, ne znamo, no ne radi se o seriji Allo, allo, tako omiljenoj vašem reporteru, ali herr Flick, rečeni Hansi Flick koji vodi trenutačno Barcelonu u dosluhu je, ako možemo tako reći s Ivanom Perišićem...

Periji, koji je sada meta navijača Hajduka jer im se nije svidjelo sve ovo u zadnje vrijeme, ne možete odreći profesionalnost, kao i to da se u Hajduku našao kao riba na suhome. On bi trenirao, od jutra do sutra, makar bez zraka sve do mraka, a tako baš i nije običaj u Hajduku. Na stranu Gattuso...

Nije se Perišić snašao, djeluje izgubljeno, posebno kad mu obećanja nije moguće realizirati jer Hajduk nije dosegao titulu prvaka, pa i obećanja lukrativne naravi vise u zraku.

Novi šok u redovima Hajduka, Gattuso potvrdio: ‘Prije dvadeset dana Perišić je došao u moj ured i rekao da želi ići‘

Rješenje je - idem ja. I to je rekao Gattusu, a trener iz Italije bio je  tako bolno iskren pred novinarima, sve im ispričao o razgovoru s velikim nogometašem.

Perišić bi, nije tajna, u - Španjolsku, samo u Španjolsku, da zaokruži peterokut, Francuska, Njemačka, Italija, Engleska i fali Španjolska za veličanstveni doseg u svim Ligama petice.

Herr Flick bi ga pozvao, Perija je veliko ime, ne bi smetao, dapače.

image

Ivan Perišić i Marko Livaja

Hnk Hajduk Split/

Imao je pozive Perišić iz Saudijske Arabije, te MLS-a, koji je smjestio i Messija i ne samo njega, ali Arabija i Amerika nisu mu ništa spram želje za Španjolskom i elegantno ih je odbio. Ne Arabiji i Americi.

Barcelona je idealna destinacija, ako se može idealno uklopiti, herr Flick ga izuzetno cijeni, ne bez razloga, u Bayernu su zajedno radili famozne stvari, pa da upiše  makar tu vražju minutu u dresu "blaugrana" u Primeri, ispunio je san.

U Hajduku je ispunio neka očekivanja, osim što nije bio prvak... Došao je nakon što je Lukša Jakobušić (u Istanbulu, primjerice, na sastanku) figurativno, a neki kažu i doslovno na koljenima klečao, dođi, molim te, dođi, na dva mjeseca, samo dva mjeseca, pa ajde dalje...

Priznao je to zimus Perišić na pressici, "Lukša mi je dosađivao"...

U Hajduku je Perišić, dakle, ispunio sveta četiri cilja za svoj "si vi", curriculum vitae, nastupio je, zabio je gol, bio je u prvih 11, dali su mu da bude kapetan, dakle ponio je i kapetansku vrpcu. Sve ima, a titule je pobrao po bijelom svijetu, ako nije u bijelom dresu.

Danas, Perišić bi otišao, Španjolska mu je tražena destinacija.

Hajduku 200.000 eura. Je li to sad realan rasplet koji nas čeka do kraja vrelog kolovoza?!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 03:10