StoryEditorOCM
Hajdukrezultati ankete

Presudili ste! Evo tko je po vama najveći krivac za potpuni fijasko Perišićevog povratka u Hajduk

Piše Sport SD
14. kolovoza 2024. - 10:48

"Slučaj Perišić" dobio je svoj konačan epilog. Nakon što se danima sve kotrljalo, još otkad je u javnost izbila priča o tome kako je trener Hajduka Gennaro Gattuso izbacio hrvatskog reprezentativca iz momčadi za sraz s Lokomotivom u nedjelju u Zagrebu, čekao se rasplet.

I jučer ga je s javnosti podijelio sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora - između ostalog, rekao je Kalinić.

image


 

Damir Krajac/Cropix

Tko je kriv?

Vijest da Ivan Perišić više nije igrač Hajduka, odjeknula je Hrvatskom, ali i šire. Ubrzo su uslijedile reakcije među navijačima, jedni brane hrvatskog reprezentativca, dok su pak drugi stali na stranu klupskog vodstva. I nisu samo navijači Bijelih reagirali na odlazak Perišića s Poljuda, ima tu i simpatizera Dinama. 

Slavni dinamovac javno stao u obranu Ivana Perišića: ‘Poštujem tuđe, ali volim svoje. Majstore, nitko ti ne može...‘

Zato smo i mi pitali vas, što mislite o cijeloj priči. Tko je kriv što je ovakva "bomba pukla“ baš pred važnu utakmicu?

Da se pita Severinu i Borisa Novkovića, rekli bi: "Zar je važno tko je kriv? Kad se već sve to desi...".

No, hajdučki puk ipak ne misli tako. Među trima ponuđenim odgovorima; Perišić, Gattuso i općenito Hajduk, bilo je "u gusto" s dvije opcije.

Gattusa je biralo samo devet posto ljudi (1409 glasova), pa izgleda kako ne mislite da je trener Bijelih kriv za ovakav debakl.

Da je općenito kriv Hajduk, misli vas 45 posto (7439 glasova), a kao glavnog negativca proglasili ste Perišića. Za jedan posto. Naime, 46 posto ispitanika (7591 glasova) biralo je hrvatskog reprezentativca.

image

rezultati ankete

SD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 03:24