StoryEditorOCM
HajdukPred derbi

Prepolovila se prednost Dinama, ali i kvota da će Hajduk osvojit naslov. Evo kako kladionice vide šanse Bijelih

Piše Sport SD
2. rujna 2024. - 22:39

Poslije pobjede Hajduka nad Osijekom u malom derbiju kola SuperSport HNL-a na Poljudu (1:0) i remija u velikom derbiju Rijeke i Dinama na Rujevici (1:1) kladionice su malo revidirale ponuđene koeficijente u borbi za osvajanje SuperSport HNL-a. Kvota da će Dinamo obraniti naslov prvaka sada je 1.2, a prije je iznosila tek 1.15. U drugog favorita sada se prometnuo Hajduk na kojeg je koeficijent 7. Još prošlog tjedna iznosio je čak 15. U međuvremenu se i više nego prepolovio nakon što su "bijeli" za dva boda smanjili prednost "modrih", prepolovili je. Međutim, i dalje je momčad iz Maksimira ogroman favorit.

Rijeka je treći favorit kladionica za osvajanje prvenstva. Koeficijent da će momčad s Rujevice prva proći ciljem je 8, ali prošlog tjedna iznosio je 10. No, u međuvremenu su momci s Kvarnera nastavili niz katastrofalnih nastupa hrvatskih klubova u europskim kupovima (izuzev Dinama), te su s 0:5 poniženi kod Olimpije u Ljubljani u play offu Konferencijske lige (prvi susret završio je rezultatom 1:1).

image

Marko Livaja

Ante Čizmić/Cropix

Na Šibenik je koeficijent da će osvojiti naslov prvaka 100, na Osijek, Istru 1961 i Varaždin 200, Lokomotivu i Goricu 400, a na Slaven Belupo čak 500.

Dinamo je veliki favorit i u derbiju s Hajdukom koji će se 13. rujna igrati u Zagrebu. Koeficijent na pobjedu Dinama je 1.6, na slavlje Hajduka je od 5.5 do 6, ovisno o kladionici, a od 3.8 do 3.9 na neriješeni ishod.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 10:56