StoryEditor
Hajdukburno reagirali

Predstavnik Lokomotive otkrio što su s Hajdukove klupe dovikivali Grbiću: Sve mi je to bilo strahovito smiješno

Piše PSD
9. veljače 2020. - 16:43
Marijo Bašić/Arhiva/Hanza Media

U posljednjim trenucima utakmice Hajduka i Lokomotive gostujući vratar Ivo Grbić došao je u šesnaesterac Bijelih na skok, kako bi pomogao svojim suigračima zabiti pogodak za izjednačenje. Njegov potez izazvao je burnu reakciju na Hajdukovoj klupi, a predstavnik Lokomotive opisao je Sportskim novostima što se točno dogodilo.

- Iako je nakon utakmice u prvom planu bio Igor Tudor, nije on toliko vikao, koliko je glasan bio njegov pomoćnik, Jurica Vučko! Kad sam vidio da nešto dobacuju Grbiću, došao sam do njih i rekao im „prestanite, što vi imate dobacivati našem igraču, pustite ga na miru!” A onda mi je Vučko rekao ”pa što on nama ima zabijati gol”!? I tu je komunikacija završila, sve mi je to bilo strahovito smiješno. Pa što bih mogao odgovoriti čovjeku koji je tako nešto rekao? Samo sam se nasmijao – rekao je Igor Cvetković, koji je na klupi sjedio pokraj trenera Lokosa, Gorana Tomića.

Cvetković je nastavio:

- Nije to doista bilo ništa strašno, nije bilo ružnih riječi, ni psovki, barem ih ja nisam čuo. Da je bilo nešto ozbiljno, sigurno bismo drukčije reagirali i zaštitili svoje igrače, takve stvari sigurno nećemo dopuštati. Niti se mi sa svoje klupe obraćamo suparničkim igračima, nemaju, dakle, ni suparnici bilo što govoriti našim igračima i našoj klupi. A ovako su oni zapravo ispali smiješni, shvatili su to i neki drugi ljudi s Hajdukove klupe, koji su na kraju Vučka odveli u svlačionicu, valjda su mu rekli da je ispao smiješan – zaključio je Lokomotivin predstavnik.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 13:05