StoryEditor
Hajdukmučki napad

Predsjednik Brbić u posjetu ozlijeđenom navijaču: Hajduk je spreman pomoći kako bi operacija i bolnički dani prošli što lakše

Piše F.V.
31. listopada 2019. - 20:31

Navijački puk, onaj Hajdukov, još je uvijek ogorčen zbog napada na trojicu navijača u Zagrebu kojom je prigodom teško ozlijeđen nekadašnji priadnik Četvrte gardijske brigade Nikša Vrca.

Njega je u četvrtak predvečer na bolničkom odjelu bolnice Sveti duh posjetio predsjednik Hajduka Marin Brbić, donio je prigodne poklone, zadržao se u posjeti, priupitao može li Hajduk još štogod napraviti kako bi bolnički dani i operacija noge (gležnja) prošla što lakše.

Podsjetimo, Vrca je s prijateljima bio na utakmici u Velikoj Gorici, nakon dolaska s večere, kada su se spremili za povratak kući vidjeli su ispranu gumu na automobilu. Dok je mijenjao oštećenu gumu Vrcu i njegove prijatelje napala je skupina maskiranih i naoružanih palicama huligana koja je ozlijedila četvoricu muškaraca. Vrca je prošao najgore, slomljen mu je gležanj. Iz zagrebačke policije poručili su da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2021 05:25