StoryEditorOCM
Hajdukzatvorene utakmice

Pred hajdukovcima je težak dan, Gattuso mora odlučiti, nekima je ovo posljednja prilika

Piše K. M.
18. srpnja 2024. - 08:03

Evo prilike za sve igrače da još jednom pokažu Gennaru Gattusu u kojem statusu će dočekati iduću sezonu ili gdje će je nastaviti. Početak nove sezone je blizu, a Gattuso je odlučio napraviti još dvije generalne probe s ‘bijelima’ i to u isti dan.

Hajduku će protivnici biti u četvrtak Široki Brijeg i Croatia Zmijavci. Protiv bosanskohercegovačkog prvoligaša, inače partnerskog kluba od prošle sezone, odigrat će hajdukovci u popodnevnom terminu od 18 sati, a s dalmatinskim drugoligašem je susret na rasporedu u jutarnjem terminu od 10 sati.

Ova dva susreta su prilika Gattusu da podijeli ravnomjerno minutažu svim igračima i dobije konačni uvid u ono s čime će raspolagati u nastavku.

image
Jakov Prkić/Cropix

Neminovno je da će nekima ovo biti i posljednja prilika za ostanak u rosteru prve momčadi, a za one koji u tome ne uspiju potražit će angažman u novoj sredini na posudbi ili transferom na neki drugi način.

Kao što je i većina prethodnih pripremnih dvoboja bila zatvorena za javnost, tako će i ova dva posljednja na Poljudu biti bez gledatelja. No, već idućeg tjedna svi koji su se zaželjeli ‘bijelih’, a broj prodanih pretplata otkriva koliko jesu, će imati priliku gledati prvi dvoboj protiv HB Torshavna 25. srpnja u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 03:03