StoryEditorOCM
Hajdukgust raspored

Pred Bijelima je dvostruki program protiv Varaždina, u subotu idu u goste, slijedi Kup na Poljudu

Piše Sport SD
20. veljače 2024. - 07:28

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 15 sati gostuju kod Varaždina u okviru 24. kola SuperSport HNL. 

Bijeli u ovaj susret ulaze s drugog mjesta prvenstvene tablice s dva boda manje od prvoplasirane Rijeke te četiri više od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje. U posljednjem kolu momčad trenera Mislava Karoglana slavila je na gostovanju kod Rudeša pobijedivši s 2:0. Pogotke za Bijele u Kranjčevićevoj su postigli Marko Livaja i Leon Dajaku - javlja Hajduk.hr

Varaždin trenutno zauzima osmu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih 25 bodova u 22 odigrane utakmice. U posljednjem susretu momčad koju vodi trener Nikola Šafarić poražena je od Dinama na Maksimiru rezultatom 1:0. Strateg varaždinske momčadi u susretu s Bijelima neće moći računati na Dimitra Mitrovskog i Marka Vukčevića koji su u dvoboju s Dinamom dobili treće žute kartone. 

Hajdukova momčad bit će jača za Filipa Uremovića koji je zbog tri žuta kartona preskočio gostovanje kod Rudeša u Zagrebu. 

Varaždin i Hajduk dva puta su ove sezone odmjerili snage u SuperSport HNL-u. Bijeli su u kolovozu prošle godine slavili u Varaždinu s 2:1, a zatim su i u studenom na Poljudu bili bolji s 3:1. Dodajmo, kako se nakon prvenstvenog dvoboja, već u sljedeću srijedu ove dvije momčadi sastaju na Poljudu u okviru četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:07