StoryEditor
Hajdukput preko bare

Ponuda zvuči jako dobro: za Antu Ercega se nudi šest milijuna eura

28. prosinca 2017. - 09:02
hajduk_everton96-240817.JPG

To zvuči kao prava bomba, Hajduk je u prigodi da u prijelaznom roku proda svog napadača Antu Ercega u SAD, u Major League Soccer i to za šest milijuna eura, u klub Seattle Sounders.

Ponuda je navodno već stigla u Poljud, u prvim danima siječnja sigurno će se o tome raspraviti, a prema tvrdnjama dobro upućenih iz MLS-a šest milijuna eura voljan je isplatiti klub iz Seattlea, koji se natječe u zapadnoj konferenciji Lige.

I ta cifra od Šest milijuna eura samo je ponuda klubu za transfer napadača "bijelih", a o primanjima bi se Erceg tek naknadno dogovarao.

Trener Seattlea Brian Schmetzer, koji već duže vrijeme trenira prvu momčad, preko svojih je skauta upoznat s nastupima Ercega, pratili su ga već neko vrijeme, o Ercegu i njegovom učinku sjajno su informirani.

 

Erceg je do sada imao vrlo konkretnu ponudu Brondbyja, ali poziv iz Amerike, iz Seattlea baca sasvim novo svjetlo na mercato, brojka od šest milijuna eura nešto je čime se Brondby ne bi mogao mjeriti u utrci za Antom Ercegom.

Brondby je dosad davao oko milijun ili nešto više eura za Ercega, ali je bio voljan dati igraču 500.000 eura godišnje gaže što je Ercegu vrlo intrigantno.

Seattle je nešto sasvim novo, prava bomba da napadač Hajduka preseli igrati nogomet u američku ligu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2022 13:57