StoryEditorOCM
Hajdukpišu talijani

Ponajbolji junior Hajduka odlazi u Italiju: sve je već dogovoreno, evo gdje će igrati

Piše SPORT SD
16. kolovoza 2023. - 19:52

Juniori Hajduka su prošle sezone oduševili u Ligi prvaka mladih. Protivnici su im bili mnogi veliki europski klubovi s jakim akademijama, ali juniori Hajduka su ih redom rušili i postali viceprvaci Europe.

Jedan od najboljih iz zlatne generacije juniora, Mate Antunović je već neko vrijeme želja mnogih europskih klubova, ali je najizglednije da će karijeru nastaviti u Monzi.

Kako piše Tuttomercatoweb, ključni sastanak će se održati narednih sati, a Antunović prelazi u Monzu u narednim danima. Talijani ne spominju odštetu.

No, vijest da prelazi narednih dana ipak treba uzeti uz rezervu. Prije dva tjedna su Talijani plasirali sličnu vijest, kako je Antunović blizu prelaska u Monzu. Hajduku pripada milijun eura, Antunoviću četverogodišnji ugovor. I tada se sve trebalo odraditi narednih dana, ali evo prošlo je dva tjedna i Antunović je i dalje igrač Hajduka.

Kad su u pitanju transferi, nije čudno da se dogovori oduže, nerijetko se sve riješi posljednjim danom prijelaznog roka, u ovom slučaju bi to bio 31. kolovoza.

Ipak se čini kako je Antunović na izlaznim vratima Hajduka, i kako će već ovo ljeto naći novu sredinu. No, kada će se to točno dogoditi, i kolika će biti odšteta, ostaje nam čekati i vidjeti.

Mate Antunović je rođen 2004 godine, privukao je pažnju mnogih europskih klubova svojim predstavama u Ligi prvaka mladih golovima koje je zabio Manchester Cityju i Borussiji Dortmund.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:02