StoryEditorOCM
HajdukDvaput je dvaput

Pogledajte golijadu ‘bijelih‘ u ludoj utakmici na Poljudu. Pukštas zabijao na sve strane, a tek Krovini eurogolovi...

Piše Sport SD
28. travnja 2024. - 12:37

Hajduk je uvjerljivo svladao Rudeš na Poljudu s čak 5:1. Time su ‘bijeli‘ uspjeli spojiti dvije pobjede nakon katastrofalne serije od pet poraza u prvenstvu i kupu. Nakon minimalnog trijumfa u Koprivnici, nedorasli fenjeraš je pregažen na Poljudu.

Imali su gledatelji što vidjeti pred malim ekranima. Bila je to prava pozivnica navijačima za nedjeljno gostovanje Varaždina u gradu pod Marjanom kada će ponovno gledatelji moći ući na Poljud. Dva pogotka zabio je Rokas Pukštas, a našao se u još barem toliko velikih prilika, bio ga je pun teren. A jednom je Amerikanac ni kriv ni dužan nakon kiksa vratara Borne Buljana loptu poslao i u mrežu svoje momčadi. Potom je Filip Krovinović zabio dva eurogola. Šteta da ga u takvim izdanjima nismo češće i ranije viđali. Konačan rezultat postavio je Nikola Kalinić. Utakmica će se pamtiti i po debiju 18-godišnjeg talenta, prvu službenu utakmicu za Hajduk odigrao je Noa Skoko, sin Hajdukove legende Josipa.

Sve pogotke i sažetak utakmice možete pogledati ovdje.

Video: MAXSport/Croatel

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

image
Vojko Bašić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:38