Hajdukpožurili s objavom

Palaversa je još uvijek igrač Hajduka: liječnički pregled je prošao, potpis se očekuje u srijedu ujutro

Piše S.A., R.R.
palaversa_aerodrom5-280119

Malo se uranilo sa "ekskluzivnim potpisom" Ante Palaverse za Manchester City. Dogodit će se to, nema više spora, mladi je Hajdukov reprezentativac u Manchesteru. Prošao je liječnički pregled. No potpisa večeras biti neće.

Naime i Manchester City večeras (utorak) igra kod Newcastlea dvoboj 24. kola Premiershipa, a nekako bi bilo u redu da prilikom potpisa ugovora nazočan bude menadžer kluba Pep Guardiola, stručni stožer, direktor kluba koji su na putu. Stoga nema niti službene objave na stranicama "građana".

Oglasio se i službeni Hajduk preko svojih kanala. Potvrdio je da fotografija koja kruži društvenim mrežama i portalima ne odgovara istini jer ugovor nije potpisan. Potvrdili su s Poljuda da su u kontaktu sa svojim igračem, te da će prema dogovoru s engleskim klubom zajedno i službeno objaviti da je posao zaključen.

Za sada, Palaversa je još uvijek igrač Hajduka, bit će do još ove noći, jer se očekuje da bi potpis ugovora mogao biti u srijedu u jutarnjim satima. To se očekuje, nije službeno potvrđeno. No bit će potpisano – to je potpuno jasno.

#HAJDUK#ANTE PALAVERSA#POTPIS