StoryEditorOCM
HajdukIma se, može se

Paketić sličica o HNL-u i još će mu ostat‘ kusur, 0,7 litara eurosupera 95... Evo što Kalinić može kupiti svojom plaćom

Piše Frane Vulas
4. siječnja 2024. - 19:11

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius otkrio je kako je iskusni napadač, povratnik na Poljud Nikola Kalinić potpisao ugovor kojim će u Hajduku u nastavku sezone igrati za plaću od samo jednog eura.

- Što se financija tiče to je bio najlakši dogovor koji sam imao u tri godine otkad sam u Hajduku. Nije se Nikola vratio zbog novca. Dogovorili smo njegovu plaću u iznosu od jednog eura! O tome nikada ne komuniciramo, ali to mogu reći. On stvarno želi pomoći Hajduku, želi osvojiti naslov i to je jedini motiv zbog kojeg se vratio – rekao je Nikoličius.

Ta je informacija obišla svijet. Brojni mediji, nogometni dionici, novinari, navijači... oduševljeni su gestom Kalinića koji je odlučio kako će igrati gratis. Oduševio je Kalinić tim potezom navijače Hajduka. Plaća je isključivo simbolične naravi, takva tek da se sve može formalno provesti kroz knjige. Naravno, dovoljno je Kalinić tijekom karijere zaradio da mu novac u ovoj fazi karijere više nije prioritet, ma nije važan uopće. Želi s Hajdukom osvojiti naslov prvaka koji njegov klub čeka još od 2005. godine.

Evo što realno Kalinić sa svojom ‘plaćom‘ može kupiti u Hrvatskoj.

- jednu i pol krafnu, ponegdje možda čak i dvije

- paketić žvakaćih guma

- malu štrucu kruha, bez kantuna

- 0,7 litara eurosupera 95

- lisnato tijesto

- malu kavu bez mlijeka u Kninu, na odabranim lokacijama

- dvije čokoladice Životinjsko carstvo, tri ako su na akciji

- paketić sličica o HNL-u i još će mu ostati 20 centi kusura

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:03