StoryEditorOCM
HajdukNEĆE ISPOD 500.000 EURA

Osijek grize za Futacsa, Hajduk odbio prvu ponudu

10. srpnja 2018. - 11:18

Marko Futacs se uredno pojavio u zakazano vrijeme na treningu s "bijelima" na Pohorju, pa je time otklonio sve eventualne dvojbe i ona česta pitanja "hoće li se pojaviti"... nakon što je rečeno da mora doći u ponedjeljak 9. srpnja.
Stigao je, soba na Pohorju nije bila rezervirana uzalud.

I sad je dalje pitanje kako će se Futacs uklopiti u treninge, u momčad, hoće li dobiti minutažu u idućim utakmicama koje slijede nakon što su u Sloveniji već igrali protiv bugarske Vereje u Limbušu, te Pušnikova Rudara u Velenju.

Sve se te stvari oko Futacsa u Hajduku drže onako, malo po strani, kao ništa se ne događa, premda je jasno da su usmjerene sve snage na to da se i Futacs i Hajduk zadovolje - razlazom, ali to mora biti određena svota odštete koju smo procijenili kao klupsku želju, na razini oko 500 ili daj Bože 600 tisuća eura. Tu negdje. Snižena odštetna klauzula.

U međuvremenu stiže informacija, doduše bez službene potvrde, jer što da takve stvari potvrđuju, kako je za Futacsa interes pokazao Osijek.

Dakle, Osječani bi se ubacili u tu priču, kao što se Osječane ranije spominjalo i u kontekstu Francka Ohandze dok je u Poljudu bilo povuci-potegni stanje oko Ohandzina produžetka ugovora. Zapne li, Osijek Ohandzu čeka raširenih ruku.

Danas, spominje se da je Osijek ponudio za Futacsa 200.000 eura odštete plus postotak od budućeg transfera?! I Hajduk je to glatko odbio.

Rečeno je već kolika je otkupna cijena. Već snižena. Da bude povoljna i realna.

A golgetera HNL-a iz pretprošle sezone, koliko god bio nesretan zbog razvoja situacije u Hajduku ne treba ni potcjenjivati. Ipak je on – klasa A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 00:48