StoryEditorOCM
HajdukPAS MU JE DOBAR

On je novi miljenik navijača Hajduka, svi su oduševljeni njegovom igrom, pročitajte što su mu poručili

Piše Marko Bilić
11. ožujka 2024. - 05:40

Dugo ga nije bilo, minutažu je dobijao na kapaljku, čak je i fotografije s Instagrama "skinuo", pa i sve one vezane za Hajduk, što su mnogi krivo protumačili. Da je na izlaznim vratima Poljuda.

Mnogi su ga prizivali u početnu postavu Bijelih jer, kako ističu, vezna linija Hajduka previše je "radna", obrambena, sklonija destrukciji protivničke nego kreaciji vlastite igre. Fali igrača s idejom, kreacijom, koji će hraniti loptama napadače, prije svega olakšati život Marku Livaji.

I dobio je priliku Yassine Benrahou u Velikoj Gorici. Jedan zabio, jedan namjestio, imao fascinantnu, gotovo bezgrešnu statstiku.

Naravno, prepoznao je to hajdučki navijački puk, nije prošlo ispod radara. Svi od reda hvale Marokanca na službenoj stranici Hajduka, nema ko nije, neki se i čude, pitaju, zbog čega Benrahou i ranije nije dobio priliku/minutažu koju zaslužuje?

- Bolji je od svih iz vezne linije - poručuje Jozo.

- Mora više igrati, igra nam je tečnija, mekša, pas mu je dobar - slično misli i Denis.

Pohvalama su se priključili i Ivica "Bravo mjastore i igračino, trebaš Hajduku da osvoji prvo mjesto", te Željko "Odličan igrač, samo ga treba stavljati da igra, jučer je bio top".

Živko u njemu vidi igrača s čarobnom ljevicom kojeg je, kaže, "prepoznao Leko, a Karoglan posjeo na klupu", dok je Tomislav bio malo žešćeg izričaja:

- Doktor! Ušutkao i kritičare i pljuvače odjednom.

image

Yassine Benrahou

Goran Mehkek/Cropix

Jedan od navijača prvo je ishvalio igru Benrahoua, a potom se i osvrnuo na kritičare kojih nigdje ne manjka, pa tako ni kad je Hajduk u pitanju:

- Sićan se prvih komentara nogometnih "stručnjaka", da šta će nam igrač iz druge francuske lige!? Samo trpaj, Yassine!

Zanimljiv pogled na utakmicu, na Hajduka i samog Benrahoua ponudio je Zdravko Bepo:

- Polako s pohvalama. Odigra je jednu utakmicu kako treba. Dobri su ovi mlađi navijači, pa se zadovoljavaju sa malo. Bože, kad se sijetin što je nekad Hajduk bijo... Ali, daj Bože, da bude ponovo.

Davor je skeptičan "I sad opet neće počet iduću, dam se kladit", dok Milan poručuje "Svi su dobro igrali i to na turopoljskoj oranici, bravo Hajduče, bravo svi".

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:39