StoryEditorOCM
Hajdukplanovi vezani za inozemstvo

Olić: Hajduk me kontaktirao prije nekoliko dana, ali to, na žalost, nije realna priča

Piše (SA), PSD
8. lipnja 2016. - 19:20
olic

NAJNOVIJE

Olić je trenutno u Hamburgu, a na nagovještaj interesa Hajduka da ga privoli u Poljud, da odigra zadnju godinu karijere u bijelom hajdučkom dresu, odgovorio nam je:

- Kontaktirali su me prije nekoliko dana, ali to, na žalost nije realna priča – kazao je Olić.

Ništa, dakle od ljetnih kombinacija i snova, međutim barem je bivši hrvatski reprezentativac potvrdio novinarsku potragu. Na dobrom smo (bili) tragu. Iz Hamburga Olić je nastavio:

- Ja sam se već dogovorio s jednim klubom prije mjesec dana i taj klub nije iz Hrvatske. Prema tome, možete napisati da su moji planovi vezani za inozemstvo, a ime kluba vam ne mogu odati, jer još nisam potpisao, pa bi to bilo neozbiljno požuriti – poručio je Olić.

RANIJE

Hajduk je kontaktirao Ivicu Olića u želji da posljednju sezonu odigra u bijelom dresu. Bivši hrvatski reprezentativac s preko 100 nastupa za izabranu vrstu bio je želja stručnog stožera, ali kako doznajemo od njegovog povratka u domovinu neće biti ništa. Olić se Hajduku zahvalio na pozivu, ali je naveo da razmišlja samo o inozemstvu i da je njegov povratak u domaći nogomet nerealna opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2022 18:04