StoryEditorOCM
Hajdukhvala i sve najbolje

Više ih nećemo gledati u bijelom dresu, oglasio se Hajduk, odlaze dva važna igrača

Piše Sport SD
1. srpnja 2024. - 08:51

Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler od danas više nisu igrači Hajduka, obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove. Josip i Laszlo stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa - javlja Hajduk.hr.

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pri tom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače. Prvi pogodak za Hajduk postigao je u 4:0 pobjedi protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu. 

image

Laszlo Kleinheisler

Ante Čizmić/Cropix

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je od tada nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u 5:0 pobjedi protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju. 

Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu te uspjeh u nastavku njihovih karijera. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 08:57