StoryEditorOCM
HajdukPravo prvenstva

Odluka koja je ‘zapalila‘ navijače, prijenos Hajdukove europske utakmice iz tv rasporeda izbacio onu velikog rivala

Piše F. V.
31. srpnja 2024. - 10:44

Tri hrvatska kluba u četvrtak nastupaju u europskim kupovima, ali njihovi nastupi vremenski se poklapaju što je dovelo i do problema oko rasporeda tv prijenosa. Prema dostupnim rasporedima čini se kako će se na kanalu MAX Sport 1 od 17.55 sati prenositi uzvratni susret 2. kola Kvalifikacija Konferencijske lige Levadia - Osijek. Potom od 19.55 sati na istom kanalu slijedi prijenos uzvratnog ogleda 2. kola kvalifikacija Europske lige između Rijeke i rumunjskog Corvinula s Rujevice. Međutim, u prijenosu će na tom kanalu biti samo prvo poluvrijeme tog susreta.

Od 20.55 sati na kanalu MaxSport 1 slijedi prijenos uzvratne utakmice 2. kola kvalifikacija KL između HB Torshavna i Hajduka s Farskih otoka. Za to vrijeme trebao bi prijenos drugog poluvremena s Rujevice preseliti na kanal MaxSport 2. A onda nakon što oko 23 sata završi prijenos Hajdukove utakmice slijedi snimka drugog poluvremena Rijekinog susreta na kanalu MaxSport 1. Prijenos Hajduka može se gledati i na HDTV-u, klupskoj televiziji "bijelih".

Ovako sve skupa ovaj raspored još nekako i drži vodu, ali što bude li kojim slučajem produžetaka i penala? To mi sve moglo dodatno zakomplicirati. U prvom susretu Osijek je na svojoj Opus Areni protiv estonske Levadije slavio 5:1, Hajduk protiv Farana na Poljudu 2:0, dok je Rijeka u Rumunjskoj odigrala bez pogodaka.

image

Trener Rijeke Željko Sopić

Damir Škomrlj/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 13:22