StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Odgovor Rakitićevog kuma nije se dugo čekao: ‘A sad po tko zna koji put pokaži što znaš...‘

Piše Sport SD
24. srpnja 2024. - 10:59

Marko Bralić Keto odigrao je važnu ulogu u dolasku Ivana Rakitića na Poljud. 

- Dovest ću Raketu u Hajduk jednog dana, vidjet ćete. Ne znam kad, ali bit će..., izjavio je Keto prije desetak godina, a ovih dana svjedočili smo da je bio u pravu.

Čovjek koji je ‘slomio‘ Rakitića otkrio njegov odnos sa Žanom Ojdanićem pa priznao: ‘Sve je počelo kao zaj...‘

Rakitić je potpisao ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu, a doček navijača prošle nedjelje na Poljudu dugo će se prepričavati.

- Hvala svima, navijačima, mojoj supruzi koja me podržala. Prije tri mjeseca da mi je netko rekao da će se ovo dogoditi, bi se nasmijao. Ali dobio sam priliku vratiti što je Hrvatska meni dala, u tom najljepšem kockastom dresu i to kroz HNL u jedinom klubu u kojemu je bilo moguće. U Splitu imam najbolje prijatelje, Split je moj dom u Hrvatskoj, zato je ovo posebno. Hvala Tommyju što je omogućio i što je njegova želja da budem dio Hajduka. Jedva čekam krenuti s treningom, da se priključim momčadi. Hvala sportskom direktoru i predsjedniku, naravno - izjavio je Rakitić po dolasku na Poljud.

image
Vojko Bašić/Cropix

Nakon što se Rakitić jučer na društvenim mrežama zahvalio svom vjenčanom kumu, stigao je i odgovor Marka Bralića Keta.

Ivan Rakitić se oglasio na društvenim mrežama i u samo tri riječi poslao snažnu i emotivnu poruku bliskoj osobi

- I jučer i danas i sutra i zauvijek znaš da smo tu jedan za drugoga...Hvala ti što si svojim dolaskom toliko usrećio voljeni klub, Split i cijelu Dalmaciju, a mene učinio najponosnijim kumom na svijetu. A sad po tko zna koji put pokaži što znaš pa da zajedno proslavimo titulu koju svi toliko sanjamo. Hajduk živi vječno - napisao je Keto na društvenim mrežama.

Jutro se stigla još jedna dobra vijest, kako doznajemo, Hajduk je uspio registrirati Rakitića već za prvi europski izazov i bit će na raspolaganju treneru Gennaru Gattusu u ogledima drugog pretkola Konferencijske lige protiv HB Torshavna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 06:14