StoryEditorOCM
Hajdukgdje je nestao...

Od efikasnog Dambrauskasovog lutalice postao je Gattusov ‘nevidljivi igrač‘; Talijan ga ne vidi i gura ‘konfekcionare‘

Piše Slaven Alfirević
3. rujna 2024. - 12:35

Ima trenera koji nekoga zavole i obratno... Pojedinac im naprosto nestane s radara, stave ga ‘na škanciju‘, na stalažu/klupu, a da nitko ne bi rekao ni očekivao da će (mu) se to dogoditi. Jedan od tih, kao za rubriku ‘nestao kroz tri utakmice‘, jest – igrač koji nije bilo tko. Predmnijevamo da treneru Gennaru Gattusu ‘nije sjeo‘.

Valjda svih stotinu od stotinu anketiranih, dakle sa stopostotnim učinkom, proglasili bi ga boljim lijevim bekom od Ismaela Dialla, inače braniča iz Bjelokosne obale na službi u Hajduku.

Pa ipak, svjedoci smo da je Diallo zacementirao svoju poziciju u prvih 11 u odabirima Gattusa, čak i nakon što mu je navijački puk, netko dokon i spretan, sastavio filmić pogrešaka na utakmici u Puli. Dok se on našao na klupi s koje nije ni ulazio u susretu protiv Osijeka.

Koliko znamo ne radi se ni o kakvoj ozljedi, niti je takva što komunicirano. On je spreman, ali nepotreban, kao da nije profil igrača koji bi zadovoljio Gattusa.

Na lijevoj strani Diallo na beku, a Anthony Kalik na lijevom krilu. To je (dobitna) kombinacija za stratega iz Kalabrije, legendu Milana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:53