StoryEditorOCM
Hajdukbolnica poljud

Oba važna kotačića u obrani Hajduka i dalje boluju, mogu li se oporaviti do utakmice sezone?

Piše Slaven Alfirević
12. svibnja 2023. - 21:54

Dino Mikanović je i dalje ozlijeđen, na popisu je onih igrača Hajduka koji ne mogu nastupiti ni sad protiv Osijeka. Ostaje upitan sve do kraja sezone i pravo je pitanje hoće li se desni branič Mikanović uspjeti oporaviti do finala kupa?!

Ista dilema postoji i oko stopera Luke Vuškovića, ali više je optimizma glede Vuškovićeva stanja i povratka za finale kupa (ozljeda gležnja) nego Mikanovića.

U međuvremenu Niko Sigur je zgrabio priliku i svi su zadovoljni kako igra, no činjenica je da je Sigur nastupio jer su ozlijeđena oba desna beka.

Mikanović je ozlijedio mišić, pa ga bole prepone, stanje mu nije bajno, dok Gergo Lovrencsics pati zbog koljena, boli ga, premda ne bi trebalo biti strašno. No, nije poznato ni koliko je Mađar blizu povratka i ponovnog nastupa.

Dok je sve to nesigurno, dotle je Sigur siguran.

Ipak, posebno nam se teškim čini Mikanovićev izostanak. Nema ga sigurno protiv Osijeka, pa zacijelo ni u Koprivnici u idućoj rundi prvenstva, a onda ćemo vidjeti može li se Mikanović barem primaknuti nastupu u finalu kupa 24. svibnja u Rijeci, na Rujevici protiv Šibenika. Bilo bi to dobro za "bijele", adut više...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 22:15