StoryEditor
Hajdukleđa nisu izdržala

Novi problemi za Burića pred Osijek: Posavec je 'izvan stroja', tko će sada stati na gol Hajduka?

Piše R.R.
7. studenog 2019. - 19:02

Jedna nevolja nikada ne dolazi sama, uvijek se treba malo osvrnuti kako bi vidjeli što se sprema. Damir Burić je dobio neugodnu vijest pred današnji trening, narednih četiri do pet tjedana neće moći računati na prvog vratara Josipa Posavca.

Posavec vuče probleme s leđima već neko vrijeme, zbog problema s vratarima vratio se nezaliječen, neke utakmice branio je i pod blokadom, a sada je i tome došao kraj. Više ne može, leđa su ga potpuno zakočila i ide na prisilnu stanku.

Iako se još iz Hajduka nisu službeno obratili javnosti, ove su informacije pouzdane. Međutim ovo otvara i jedno novo bolno pitanje, tko će u nedjelju na gol protiv Osijeka. Veteran Goran Blažević koji nije dugo branio u ozbiljnom susretu, mladi Davor Matijaš koji još nije upisao niti jedan nastup za prvu momčad ili će se pak obnoviti razgovori s Marinom Ljubićem i pokušati ga privoljeti da stane na gol.

Bez obzira na sve, Burić ima velike probleme, pitanje vratara u važnom susretu je izuzetno ozbiljno i tu nema previše manevarskog prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 06:40