StoryEditor
Hajdukod nedjelje

Nova pravila ulaska na stadion na sektor za osobe s invaliditetom: sva su mjesta numerirana, ulazak je moguć isključivo uz predočenje ulaznice

Piše F.V.
16. listopada 2020. - 21:35

Od nedjeljnog susreta Hajduka i Šibenika primjenjivat će se nova pravila ulaska na sektor rezerviran za osobe s invaliditetom i njihove pratnje na stadionu na Poljudu (ulaz s juga, pored semafora), kako bi se omogućio maksimalan komfor sukladno preporučenim standardima.

Sva mjesta na sektoru su numerirana, a ukupni kapacitet se sastoji od 11 mjesta za osobe u kolicima + 11 mjesta za njihove asistente, te dodatnih 19 sjedećih mjesta za ostale pokretne osobe s invaliditetom. Uz svaku osobu s invaliditetom može ući maksimalno još jedna osoba u svojstvu asistenta/ pratitelja.

Ulazak je moguć isključivo uz predočenje valjane ulaznice, kako za osobu za invaliditetom, tako i za pratitelja. Ulaznice su gratis, ali ih je uz predočenje iskaznice potrebno preuzeti u uredu za ulaznice (Welcome desk), pored Fan shopa, kod glavnog ulaza u Klub u radnom vremenu ureda. Ured se može kontaktirati mailom (ulaznice@hajduk. hr) ili telefonski u radnom vremenu (091 222 3000).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2021 20:16