StoryEditorOCM
HajdukVeznjak ‘bijelih‘

Nogometaš Hajduka na korak od odlaska, po svemu sudeći ide u inozemstvo u potrazi za većom minutažom

26. prosinca 2023. - 12:09

Veznjak Hajduka Tino Blaž Lauš (22) karijeru bi trebao nastaviti na posudbi u redovima Širokog Brijega. Nije to još službeno, ali sve vodi tome. Klub s Poljuda otprije ima poslovno-sportsku suradnju s momčadi s Pecare u vidu koje bi i Lauš trebao preseliti u susjednu državu.

U klubu koji nastupa u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine već su prije početka sezone posuđeni Jere Vrcić (trenutno je ozlijeđen) i Marko Capan, juniorski dvojac koji je prošle sezone bio dio momčadi koja je igrala finale UEFA Youth League. Do prije nekoliko dana u Širokom Brijegu bio je i njihov prošlosezonski trener juniorske momčadi ‘bijelih‘ Marijan Budimir, ali je uslijed slabijih rezultata u posljednje vrijeme došlo do rastanka. Budimir je imao fantastičan ulazak u sezonu sa Širokim, ali je uslijedio povratak u realnost, pa nakon toga i razlaz.

Lauš u Široki odlazi u potrazi za većom minutažom. U Hajduku je ove sezone upisao tek pet nastupa, ali i ukupno odigrao tek 117 minuta. Od toga je samo 13 minuta odigrao u SuperSport HNL-u. Zabio je i gol u kupu, Omladincu iz Gornje Vrbe. Već je igrao na posudbi u Premijer ligi BiH za Posušje i Velež, a bio je posuđen i Istri 1961.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:20