StoryEditorOCM
Hajdukod ponedjeljka

Niste uspjeli do pretplate? Hajduk za vas ima dobre vijesti, a iduće sezone neki će imati prednost, evo uvjeta

Piše SPORT SD
28. srpnja 2024. - 15:32

Uprava HNK Hajduk donijela je odluku o puštanju u prodaju dodatnog kontingenta od maksimalno 2 tisuće pretplata za aktualnu sezonu uvažavajući brojne upite navijača koji nisu uspjeli doći do pretplatničke iskaznice, objavio je klub.

Podsjetimo, od 1. do 15. srpnja bila je moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone za svih 20 tisuća pretplatnika. Tada je klub obavijestio javnost kako za slučaj da svi pretplatnici iz prošle sezone ne iskoriste mogućnost obnove pretplate, Klub će ostatak pretplata pustiti u slobodnu prodaju, ali maksimalno do 15 tisuća prodanih pretplata zbog najavljenih radova na krovištu stadiona tijekom sezone.

S obzirom na to da je do 15. srpnja obnovljeno nešto više od 15 500 pretplata, nakon navedenog datuma obustavili smo daljnju prodaju pretplata.

U proteklim danima Uprava Kluba odradila je dodatne razgovore s predstavnicima Grada Splita koji su Hajduku izašli u susret te su radovi na krovištu, koji su inače bili predviđeni za kraj ožujka ili početak travnja, sada prolongirani za kraj aktualne sezone. 

Prodaja dodatnog kontingenta od 2 tisuće pretplata kreće u ponedjeljak 29. srpnja u 8 sati i trajat će do srijede 31. srpnja u 23:59 sati. Kao i do sada pretplate je moguće kupiti online, u Odjelu za članstvo te na "Welcome desku" na Poljudu.

U opća pravila uvodi se bitna novost, a ona se odnosi na aktivno praćenje korištenja sezonskih ulaznica. Klub će na temelju dobivenih podataka u sljedećoj sezoni odlučiti tko ima pravo na prednost prilikom obnove pretplate za novu sezonu. Navedenu prednost će imati korisnici koji redovito dolaze na utakmice, odnosno oni koji aktivno koriste opciju "Sidi na moje misto" te će tako zadržati pravo prednosti pri obnovi pretplate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 07:41