StoryEditorOCM
Hajdukveliko pojačanje

Nikoličius o dolasku Brekala: ‘Nismo ni trenutka dvojili nakon što se ukazala mogućnost njegovog dovođenja‘

Piše Sport SD
29. siječnja 2024. - 22:44

Nikola Kalinić, Laszlo Kleinheisler, Ivan Perišić i sad Joisp Brekalo imena su koja stoje u rubrici dolasci na Poljudu tijekom zimskog prijelaznog roka koji još traje do sredine veljače. Brekalo je danas službeno predstavljen na Poljudu, a jučer je pozdravio navijače uoči utakmice protiv Rijeke.

Dolazak Brekala na Poljud odvio se brzo proteklog vikenda nakon što su propali pregovori s Dinamom, a njegov dolazak na posudbu u Hajduk prokomentirao je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Josip je 2016. godine kao jedan od najvećih hrvatskih talenata prešao u Wolfsburg u transferu vrijednom 10 milijuna eura. Sedam i pol godina kasnije vraća se s ogromnim iskustvom igranja u Bundesligi, Serie A i hrvatskoj reprezentaciji. Brojke govore o kakvoj se nogometnoj kvaliteti uistinu radi, posebno ako uzmemo u obzir da je on igrač koji je tek napunio 25 godina. Nismo ni trenutka dvojili nakon što se ukazala mogućnost njegovog dovođenja. Josip je prepoznao ambiciju i energiju našeg kluba koja se podudara s njegovim osobnim ambicijama i željama. Nesumnjivo će biti pojačanje našim šampionskim aspiracijama. Izuzetno je motiviran i željan novog dokazivanja. Dolazi u Hajduk kako bi nam pomogao u borbi za naslov prvaka te SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, ali i kako bi svoju igru digao na viši nivo i osigurao mjesto u momčadi hrvatske reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo - rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:03