StoryEditor
Hajduko sportskom dijelu

Nikoličius detaljno o situaciji u momčadi: Intenzivno radimo na ostanku Fossatija, Sahiti nam je pojačanje, a vjerojatno dovodimo još jednog Šveđanina

14. lipnja 2021. - 13:03

Osim što je izjavio kako je Darko Nejašmić na transfer listi i razgovara se s njegovim agentom, tj. ocem u smjeru realiziranja prodaje, te kako s Mijom Caktašom predvečer ima razgovor oko njegova statusa iduća dva tjedna, Mindaugas Nikoličius ponudio je još informacija, te odgovorio na nekoliko pitanja:

Intenzivno pregovaramo s Monzom i Marcom Fossatijem, želimo da ostane s nama i nadam se da ćemo postići dogovor.

Fossatija nije bilo na treningu jer je posudba istekla, a još se nisu dogovorili. Računa se da bi i Lovre Kalinić mogao ostati, produžiti, Lovre je s reprezentacijom, a treba obnoviti razgovore s Aston Villom.

Na treningu je pak Emir Sahiti, vratio se iz Šibenika, pitali smo.

Sahiti je pojačanje za nas, tako smatram i trebamo razgovarati o njegovu ugovoru (ulazi u zadnju sezonu ugovora, pa bi bilo dobro da produži op. a.). Mislim da nam može pomoći... - rekao je sportski direktor.

Hoće li biti pojačanja? Ima li u HNL ligi igrača koji bi mogli pomoći Hajduku? Kad će Gustafsson imati kompletnu momčad na raspolaganju?

Trebali bismo se osnažiti s nekoliko igrača, ne bih o imenima. Radimo u sjeni i tiho, ali se svakako želimo pojačati. Naravno da bismo željeli što prije kompletirati momčad, a teško mi je govoriti o datumu...

Treba dodati, da mi kompletiramo izjavu sportskog direktora, kako zacijelo nekim igračima ugovori istječu 30. lipnja, pa je to termin nakon kojega bi ih se lakše moglo privoljeti da dođu u Hajduk.

Očekuje se i kompletiranje stručnog stožera kako smo već pisali ranijih dana, trener Jens Gustafsson ima prigodu dovesti još jednog suradnika u stožer, vjerojatno Šveđanina kao što je tu već i kondicijski stručnjak Tornbjorn Arvidsson, i on u svom prvom radnom danu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. srpanj 2021 06:40