StoryEditorOCM
Hajdukpreokret u drugom

Nikola Šafarić: Hajduk se nametnuo, pritisnuo i okrenuo utakmicu na svoju stranu

Piše f.v.
18. kolovoza 2024. - 21:24

Hajduk je s 2:1 svladao Varaždin na Poljudu, ali teškom mukom nakon preokreta u drugom poluvremenu pogocima Filipa Krovinovića i Marka Livaje. Nakon susreta je trener gostiju Nikola Šafarić kazao:

- Imali smo dobar ulazak u utakmicu, rano vodstvo. To nam je dalo krila. Dobro smo izgledali u prvom dijelu, malo smo šansi Hajduku dali u prvom poluvremenu. Dobro smo odigrali u obrani. Uspavano smo ušli u drugom dijelu. Hajduk se nametnuo, pritisnuo i okrenuo utakmicu na svoju stranu. Morali smo to malo kvalitetnije odraditi, pogotovo kod tog prvog pogotka.

Je li vratar Oliver Zelenika malo zaspao kod pogotka Filipa Krovinovića?

- Do tog šuta uopće nije smjelo niti doći. Morali smo bolje reagirati u toj situaciji. Zelenika na vrijeme nije vidio loptu, još je i brzo došla do njega – obrazložio je Šafarić.

Nedostaje li vam još igrača, još neki napadač. Odlično je Michele Šego odigrao u prvom poluvremenu, ali ste malo posustali u nastavku? - upitao je kolega Toni Bilić.

- Imate li nekog na pameti? - uzvratio je kao iz topa Šafarić.

- Imam, ali je malo skup! - odgovorio je u šali Bilić.

- U tome je najčešće problem. Svi u Europi traže napadača. Dabro se puno daje, moramo biti strpljivi, otvorit će mu se – kazao je Šafarić.

Zašto je izišao Lamine Ba nakon čijeg ste izlaska pali? Je li u pitanju ozljeda?

- Sam je tražio izmjenu – pojasnio je trener Varaždina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 03:16