StoryEditor
Hajdukstup obrane

Nikola Katić u Zadru najavio ulazak u veliku formu: Ja sam tu došao da se nametnem, igram i pomognem Hajduku

9. listopada 2021. - 20:39

Nikola Katić zabio je gol za Hajduk, poslije utakmice on je bio taj koji je ispred svlačionice davao izjave novinarima. Stoper se pokazao u dobroj formi na trening-utakmici u Zadru, nakon dobrih 15 minuta igre prošlog vikenda u Osijeku. Dolazi u centar pažnje pred gostovanje Hajduka u Šibeniku idućeg vikenda, govorio je:

- Svaka mi utakmica puno znači, bila prijateljska ili da se igra Liga prvaka, važno je zabiti i trećeligašu kao ovog popodneva. I da mogu napredovati nakon rehabilitacije iz dana u dan. Sve je bilo dobro i zadovoljan sam.

Hoćete li onda moći protiv Šibenika, punom snagom, neće biti Eleza koji je ozlijeđen?

- Pokušat ću se nametnuti treneru, to je sigurno. Ja sam tu došao da se nametnem, da igram i pomognem Hajduku. Imam tjedan dana da se maksimalno pripremim, a na treneru je da odluči – kaže stasiti Katić.

Dosta ste radili, godinu dana u pauzi. To se zna i vidi. Dojam je da ste dobili na mišićnoj masi? - pitali smo ga.

- Da, jesam, to je bio jedan od ciljeva, da očvrsnem i dobijem na snazi. To je bio i moj cilj i stručnjaka koji su radili sa mnom i zadovoljan sam sa svojom fizičkom spremom.

Kako prolazi adaptacija na igru, na novu sredinu, kako vam se čini Hajduk?

- Pratim sve utakmice ne samo Hajduka nego i HNL-a, to mi je ostalo u navici, da sve pratim. Bio sam upoznat sa ciljevima, svidjela mi se vizija kluba i igrači koji su došli, stvorila se super klapa. Uz podršku navijača možemo napraviti velike stvari. Mi imamo jaku individualnu kvalitetu, Krovinovića, Livaje, Kalinića, tu je dosta dobrih igrača, došao je nedavno i Subašić, važno je da je s nama u svlačionici, jer je jako kvalitetan igrač, ali i osoba, od njega se može puno toga naučiti. Došao je i Melnjak koji je također kvalitetan igrač. Ujedno, danas smo jako dobro izgledali i mislim da je trener Gustafsson zadovoljan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2022 02:34