StoryEditor
Hajdukstoper bijelih

Nikola Katić nije zadovoljan bodom: Jako smo loši u realizaciji, moramo nastaviti raditi jako i čekati da nam se sve to vrati

Piše Toni Bilić
23. listopada 2021. - 20:44

Nikola Katić nije imao puno posla u obrani, no Hajduk nije uspio zabiti Gorici i osvojio je samo jedan bod.

- Sigurno da nismo zadovoljni ishodom utakmice. Stvorili smo dosta šansi u zadnje dvije utakmice, ali realno je da smo jako loši u realizaciji. Zbog toga smo, od po šansama zasluženih šest bodova, u zadnje dvije utakmice uzeli samo jedan bod i to je poražavajuće za nas. Što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, svega, momci stvarno daju sve od sebe, ali zbog čega nismo za to nagrađeni pitanje je za nekoga drugog. Po meni je jedino rješenje da nastavimo raditi jako, da pojačamo rad i posvećenost i čekamo da nam se sve ovo vrati u, nadam se, nekom pozitivnom nizu – rekao je Katić.

U utorak slijedi gostovanje kod Belišća u osmini finala Hrvatskoga kupa.

- U Belišću je jako bitna utakmica za nas, svi znamo da nam kup isto puno znači i nadam se da ćemo ući na pravi način u tu utakmicu i da ćemo odigrati dobar susret te proći dalje. Jako sam sretan što igram, što sam dio Hajduka. Nisam sretan rezultatima, ali dajem sve od sebe svaki dan, da napravim što više i pomognem momčadi. Zahvalan sam treneru, suigračima i upravi na ukazanom povjerenju i nastavit ću iz dana u dan raditi još jače - zakljčio je Katić.

item - id = 1137437
related id = 0 -> 1148401
related id = 1 -> 1148400
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2021 09:01