StoryEditorOCM
Hajdukčestitao i klub

Nikola Kalinić može odahnuti, sve je prošlo u redu; Hajduk je objavio veliku, sretnu vijest

Piše SPORT SD
21. svibnja 2024. - 15:08

Sretna vijest u obitelji Nikole Kalinića, po treći put je postao otac! Roditelji mogu odahnuti, sve je prošlo u redu, a čestitkama se pridružio i Hajduk:

- Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj - objavio je Hajduk.

Vanja i Nikola upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Splitu 2004. godine. Njemu je tada bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013. godine, no nisu imali veliku ceremoniju jer je Vanja u to vrijeme bila u visokom stupnju trudnoće.

‘Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao‘, rekla je Vanja u davnom intervjuu za "Slobodnu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 08:20