StoryEditorOCM
Hajdukzahuktava se mercato

Niko, zapni još jače: Hajduk poslao ponudu za 17-godišnjeg Kosovara, klub odbio: ‘Želimo veći iznos i postotak...‘

Piše Sport SD
29. prosinca 2023. - 20:06

Hajduk je poslao ponudu za 17-godišnjeg veznjaka Elvira Gashijana, ali ona je odbijena. Tako tvrdi trener albanskog prvoligaša KF Llapija Tahir Batatina u razgovoru za RTV Dukagjini. Prema njegovim navodima, Bijeli su ponudili 200.000 eura, no ta ponuda nije zadovoljila Albance.

- Imamo nekoliko ponuda, jedna od njih je i Hajdukova. Razgovarat ćemo s hrvatskim klubom kako bi pronašli rješenje i kako bi Elvir mogao nastaviti karijeru u Hrvatskoj. Ako se to ne dogodi u siječnju, onda ostaje otvorena mogućnost i za ljetni prijelazni rok. Prva ponuda je bila 200.000 i nju smo odbili. Želimo veći iznos i postotak od budućeg transfera – govorio je Batatina.

Hajduk navodno nije jedini zainteresiran za mladog Kosovara. U utrku za njega uključili su se Juventus i Stuttgart. Gashijan je član kosovske do 19 reprezentacije. U tri utakmice zabio je dva gola i upisao tri asistencije. Može pokriti pozicije ofenzivnog veznog i oba krila. Njegova trenutna vrijednost po Transfermarktu iznosi 125.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:23