StoryEditorOCM
Hajdukveliki preokret

Nije samo na Poljudu bila turbulentna sezona, Hajdukov partner klub saznao je sjajnu vijest

Piše Sport SD
23. svibnja 2024. - 10:24

Ovu sezonu Hajduk će htjeti što prije zaboraviti, bili su Bijeli jesenski prvaci, a onda je na proljeće sve krenulo nizbrdo. Upisali su hajdukovci ove sezone sedam domaćih poraza, ne zaboravimo ni eliminaciju u polufinalu Kupa također na Poljudu.

Dinamo slavi novi naslov prvaka, a Hajduk uoči zadnjeg kola ne može ni gore ni dolje, prvenstvo će završiti na trećem mjesto bez obzira na ishod utakmice protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Ništa manje dramatično nije bilo ni u Sloveniji u Hajdukovom partner klubu Radomlje. Sezonu su završili na devetom mjestu i trebali su igrati kvalifikacije za ostanak protiv Nafte, ali dogodio se preokret. Osmoplasirana momčad Rogaška nije dobila licencu za nadolazeću sezonu te su kvalifikacije za prvu ligu otkazane. 

U Radomlju igra nekoliko mladih igrača Hajduka na posudbi (Šošić, Krolo, Letaj), u prvom dijelu sezone za slovenski klub igrao je i Dominik Prpić. 

Hajduk je tražio partnera u inozemstvu nakon što je ukinuo drugu momčad, 2021. godine ga je našao u Radomlju, a ugovor je potpisan na tri plus tri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 20:12