StoryEditor
Hajdukpratit ćemo rasplet

Nije nemoguća misija: Bradarić i Strinić bi se odmah vratili doma, eto prilike Hajduku da pokrene razgovore

Piše Slaven Alfirević
23. kolovoza 2019. - 14:44

Strinić nije sretan raspletom situacije s Milanom, odbio je odlazak na posudbu u SPAL i pokrenuo je razgovore da raskine ugovor, da ga isplate i – dobije slobodne noge.

I sad, što dalje? S papirima u rukama za njega neće vrijediti prijelazni rok, može pronaći klub i nakon 2. rujna i isteka, odnosno zatvaranja transfernog prozora.

A to bi značilo, s malo mašte i nešto više novca (ali ima novca), Hajduk bi mogao poentirati s povratkom svoja dva bivša igrača, reprezentativca: i Filip Bradarić i Ivan Strinić!

Time bi uradili isto što i 1994. kad su se vraćali iz inozemstva Zoran Vulić, Igor Štimac, Aljoša Asanović, Goran Vučević... pa se stvorila šampionska ekipa za četvrtfinale Lige prvaka i jedinu dosad Hajdukovu hrvatsku duplu krunu (imaju “bijeli” i dvije yu-duple krune, istini za volju).

Uglavnom, vrijedi budan sanjati: Filip Bradarić bi se, koliko znamo, što se tiče emocija i želje odmah vratio, trebalo bi zavezati dogovor s Cagliarijem koji ga gura na posudbu, gdje bilo, zašto ne u Hajduk?

Vratio bi se i Ivan Strinić doma odma, sit pomalo svega što mu se dogodilo u zadnju godinu dana u Milanu, ali i s ambicijom da se (obojica) kroz Hajduk vrate i na reprezentativne staze izbornika Zlatka Dalića kroz Euro.

E sad, Hajduk je uložio u dva mlada lijeva beka (Ivan Dolček i David Čolina, ukupno više od milijun eura), nije da nije, ali dalo bi se to presložiti. Da dođe Strinić, tko je višak?! A momčad bi osnažili u zamišljenoj trci protiv Dinama i za prvo (nikad nemojmo a priori pisati drugo) mjesto.

Hajduk, ako to procijeni, s obojicom lako može pokrenuti razgovore, priča nije utopija.

Pratit ćemo rasplet, Bradarić iz Cagliarija, te Strinić iz Milana – odlaze.

#HAJDUK#FILIP BRADARIĆ#IVAN STRINIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 06:44