StoryEditorOCM
HajdukDalmatinac

Neporaženom Hajduku pravdu dijeli arbitar s kojim u HNL-u zna samo za pobjede, VAR suca optužili za pomoć Dinamu

Piše Sport SD
21. listopada 2024. - 16:08

U subotu će Hajduku u domaćem ogledu s Lokomotivom u 11. kolu SuperSport HNL-a pravdu dijeliti Mateo Erceg iz Benkovca (16 sati). Pomoćnici će mu biti Dino Knez iz Osijeka i Deni Grofelnik iz Valpova, dok je četvrti arbitar Zdenko Lovrić iz Đakova. Dosad je ukupno tri puta mladi Erceg sudio Hajduku u SuperSport HNL-u, u sva tri susreta je sastav s Poljuda slavio. Bilo je to u sezoni 2022/23 protiv Šibenika u Splitu (3:0) te prošle sezone na gostovanju kod Slaven Belupa (1:0) i u domaćem ogledu s Rudešom (5:1).

VAR će biti Dario Bel iz Osijeka, a AVAR Dario Kulušić iz Šibenika. Bel se zadnjih dana našao na meti kritika zbog suđenja na subotnjem prvenstvenom susretu Istra 1961 - Dinamo (2:2) nakon kojeg je bilo dosta povika iz domaćih redova.

- Što se desilo Belu da tako očito pokušava pomoći Dinamu, ne znam - rekao je između ostalog sportski direktor Puljana Saša Bjelanović nakon susreta za Sportske novosti. Cijeli taj tekst možete pročitati OVDJE. Sudačka komisija HNS-a dala je pak Belu za pravo, utvrdili su da je u ključnim spornim situacijama donio dobre odluke.

Duje Strukan sudit će utakmicu Slaven Belupo - Šibenik (petak 18 sati).

image

Dario Bel

Vojko Bašić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 16:11