StoryEditorOCM
Hajduki kad tuku...

Iris Livaja i kumica, usta su se približila, poljubac... Pogledajte kako je prva Hajdukova dama proslavila suprugov gol

Piše P. S.
31. kolovoza 2024. - 23:26

23.22 - Iris Livaja objavila je video svog vrućeg poljupca s... Pogledajte:

image

Poljubac Iris Livaje

Instagram Screenshot/
image

Poljubac Iris Livaje

Instagram Screenshot/
image

Poljubac Iris Livaje

Instagram Screenshot/

22.30 - Pobjeda Hajduka i pljesak s tribina.

22.10 - Služeni je spiker ‘izbrojao‘ 17.137 gledatelja, nije na kraju loše, sporo se Poljud punio, ali na kraju ipak više nego solidna atmosfera.

image
Ante Čizmić/Cropix

22.02 - Evo i velike bakljade na ‘sjeveru‘.

21.58 - Markoooo! Livaaaaja. Ori se Poljudom, Livaja je opet ‘otvorio šoinu‘. Hajduk vodi, a pjesma na ipak na kraju solidno popunjenim tribinama je počela.

21.40 - Na tribinama je na Poljudu i Mario Pašalić. Oko njega nema nikakvih naznaka da bi mogao doći u momčad ‘bijelih‘, naravno, ali barem je tu, na utakmici. Igrač talijanske Atalante.

image

Mario Pašalić

P. S./

21.30 - Evo i Stipe Biuka, danas u loži, ‘sutra‘ na treningu.

image

Stipe Biuk

Ante Čizmić/Cropix

21.18 - Strasti je uzburkao sudac Mario Zebec kada je pokazao žuti karton Durdovu, a ranije, po ocjeni publike, nije sudio nekoliko prekršaja u korist Hajduka.

21.02 - Ustane bane, Hrvatska te zove, zove, ustai, bane, Jelačiću... - pjeva Torcida uz prigodni transparent.

image

Poruka Torcide

D. Ka./

20.48 - Počela je utakmica, solidno izgledaju tribine, ali sada je već sigurno da neće to biti atmosfera za prepričavanje. Sjever onako, poluprazan, možda su tome kumovale i ‘turistički‘ kupljene sezonske karte. Uglavnom, nekih 12  - 13 tisuća gledatelja, čekamo službene brojke.  No, oni koji su na ‘sjeveru‘ su se raspjevali, nije to loše.

20.38 - Sa spikera polako ‘cure‘ imena igrača Hajduka uz poneki sramežljivi pljesak sada desetak tisuća gledatelja.

20.30 - Skupilo se nekih sedam - osam tisuća gledatelja zasad i široke smo ruke. I dalje atmosferu spašava - razglas. Sjeverna tribina, ona na kojoj je Torcda, nije ispunjena ni trećinu.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

20.10. I dalje se tribine samo sramežljivo pune, bit će to opet posjet na kojemu bi mogli pozavidjeti svi ostali u domaćem loptanju, ali navikli smo u Poljudu na više. Nema još ni Kohorte, nije valjda onih par privedenih sve što je došlo u Split?

image
Ante Čizmić/Cropix

20.00 - Odavno nije Poljud bio ovako ‘rupičast‘, kao četrdesetak minuta prije dvoboja s Osijekom.

Početak je sezone, bitka za titulu prvaka je počela, u nekim drugim sezonama Poljud bi u lijepu ljetnu noć, još prije početka školske godine, već sada bio gotovo pun, no večeras je na tribinama malo više od pola sata do početka susreta tek tisuću - dvije gledatelja. Neće ostati na tome, sigurni smo, ali atmosfera u uvertiri nije baš obećavajuća.

Dolazi i kolega, stanuje u Spinutu.

- Uvijek bi u ovom trenutku bila ogromna gužva, nema gotovo nikoga ni oko stadiona.

Ovakva scena podsijeća na onaj ‘stari‘ HNL prije ‘narodnog‘ modela, kada je na utakmicama sve preko 10 tisuća bio spektakl, a prosjek pet - šest - sedam tisućica. Uz pune stadione na derbijima. Proteklih je godina Hajduk digao broj gledatelja do ‘svemirskih‘ razina, no čini se da ova sezona nije počela najbolje, a razočarenje je sve opipljivije.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 14:13