StoryEditorOCM
Hajdukpromijenio ‘klub‘

Ne sviđa vam se Livajina frizura? Morat ćete to riješiti s njegovim frizerom, a kad vidite tko je on, okrenut ćete ploču

Piše Sport SD
12. srpnja 2024. - 10:27

Hajduk ulazi u završnu fazu priprema, broji se sitno do početka službenih utakmica, do početka europskog puta protiv Liliputanaca s Farskih otoka, a onda i domaćeg prvenstvenog nadmetanja.

Još uvijek navijači čekaju prava pojačanja. Odnosno, nema zasad baš nikakvih novosti po tom pitanu, konkretnih poteza. Priča s dolaskom Fenerbahčeovog Edina Džeke je zasad stornirana, hoće li se s vremenom pojaviti neki plamen, ostaje vidjeti. Čeka se ta objava dolaska Ivana Rakitića, no po mnogima se najveće pojačanje ‘bijelih‘ pojavilo već na pripremama na Bledu.

Viđen je u noćnom treningu kraj Bledskog jezera, u akciji s Ivanom Lučićem. Marko Livaja u ‘dodatnoj nastavi‘, ili ono što u udžbenicima bude pod ‘za one koji žele znati više‘.

image

Marko Livaja na Zenti

Instagram Screenshot/

Nije Livaji dosta, kraj protekle sezone bio je težak, mučan i ispod onoga što su navijači očekivali, ali svakako i ispod ambicija Hajdukovih prvotimaca, među njima i Marka Livaje. No, dok će netko kukati i upirati prstom tražeći krivce, pravi sportaši će zasukati rukave, makar je po ovoj vrućini to i jedini izbor, i krenuti s radom.

Livaja je pokazao da je taj i Marko u pravoj, punoj formi je ono što ‘bijelima‘ treba. Veseli i eksplozija mladog Bruna Durdova (koga, čega, genitiv jednine u Dalmaciji - Bruna, nikako Brune), svakako će Livaji trebati kvalitetna podrška, a Durdovu bi on mogao biti pravi mentor.

Dok se čeka novi val priprema, Livaja je uhvatio i par trenutaka za odmor s obitelji, svojom Iris i mališanima, Lorenzom i Elizabet. A promijenio je Marko i bazen, umjesto na Jadrana, eto na na POŠK-a. Oba kluba prvaci Europe u vaterpolu, divno. Zvončac je zamijenio Zentom koja mu je gotovo ispred kuće, a uživaju i on i djeca, dok Iris bilježi te povijesne obiteljske trenutke. 

Vidi se na snimci kako Lorenzo baš gušta s taticom i namješta mu frizuru. Njemu se sviđa duga tatina kosa, a ako vi imate neki problem, kad vidite ovog simpatičnog ‘frizera‘, vjerujmo da će i vama ‘leći‘.

image

Marko Livaja i sin Lorenzo na Zenti

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 22:42