StoryEditorOCM
HajdukBliži se taj dan

Navijači su bili zabrinuti, ali ovo su sjajne vijesti, Hajduk objavio video

Piše Sport SD
26. ožujka 2024. - 08:01

Hajduk se priprema za dvostruki okršaj protiv Dinama. Prvi, prvenstveni, na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati, dok se utakmica polufinala Kupa igra u srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati.

Dobre vijesti stižu s Poljuda, trenirao je i Ivan Perišić. Zadnjih nekoliko utakmica Ivan sjedi na klupi kao podrška suigračima, a bio je i pozvan na okupljanje reprezentacije, ali na kraju nije otputovao na turnir u Egipat. Dalić je naglasio da je zamolio Ivana da ne žuri s povratkom jer računa na njega za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Ovo je sjajna vijest za navijače Hajduka, pogotovo nakon što je pojavila informacija da njegovo zdravstveno stanje teže nego što se mislilo. Video treninga pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Perišić se u rujnu prošle godine teško ozlijedio na treningu Tottenhama ozlijedivši prednji križni ligament desnog koljena zbog čega je morao na operaciju. Perišić je u siječnju stigao na posudbu do kraja sezone, a Hajduk je naveo kako je dogovorena i suradnja za sljedeću natjecateljsku sezonu nakon isteka posudbe.

Nije tajna da bi se Perišić htio što prije vratiti na travnjak, pa i zaigrati u idućem derbiju, ali vjerojatnije je da će njegov povratak biti po predviđenom, sredinom travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:25