StoryEditor
Hajduku zagrljaju s izbornikom

Naš Hajduk kratkim priopćenjem rekao što misli o Jakobušiću u loži varaždinskog stadiona

19. svibnja 2019. - 15:16

Na jučerašnjoj derbi utakmici Druge HNL između Varaždina i Šibenika koja je odlučivala o putniku u Prvu HNL dopredsjednik Uprave HNK Hajduka Lukša Jakobušić snimljen je u loži varaždinskog kluba u društvu izbornika Zlatka Dalića, a nakon pobjede Varaždina i plasmana u elitni razred hrvatskog nogometa s hrvatskim se izbornikom srdačno zagrlio. 

Tim povodom reagirala je udruga Naš Hajduk koja se bori za Hajduk bez politike, depolitizaciju hrvatskog nogometa i pravedne odnose unutar njega. Hajduk je, podsjetimo, potpisao suradnju s NK Varteksom iz Varaždina, klubom koji vode njegovi navijači White Stonesi, a iz Udruge su poručili da njihova borba za Hajduk i hrvatski nogomet nemaju alternativu, baš kao ni čist obraz i idealni na kojima se borba temelji.

NK Varaždin je raznim pravnim malverzacijama došao do statusa u kojem trenutno je, a opstrukcije kojima su u Varaždinu i HNS-u činili sve da otežaju put navijačkom Varteksu zaslužuju puno dulji tekst kojem ćemo se posvetiti drugom prigodom.

Udruzi očigledno nije sjeo potez Jakobušića, a njihovo kratko priopćenje prenosimo u cijelosti uz prigodnu fotografiju s poljudske utakmice Hajduka i Varteksa.

- Borba za Hajduk i hrvatski nogomet za nas nema alternativu kao ni čist obraz i naši ideali na kojima se ona temelji. Uz njih smo stajali i uz njih ćemo ostati, a sve drugo je nedopustivo. Naši ideali ne umiru preko noći, simbol su časti i takvi će i ostati, s vama ili bez vas.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 12:33