StoryEditor
Hajdukkonačno lijevi branič

Napreduje krupnim koracima: Ne gledam toliko sebe, iako se naravno trudim igrati što bolje

Piše Vedran Babić
1. prosinca 2018. - 22:31
rudes_hajduk31-011218

Domagoj Bradarić nakon lakše se ozljede vratio u početni sastav Hajduka i odmah ostavio trag. Njegov je prodor donio „bilima" rano vodstvo nakon kojeg je sve bilo lakše. Lijevi bek, koji će 10. prosinca napuniti 19 godina, nastavio je na visokom nivou sve do 68. minute kada ga je zamijenio Tudor, a publika ga je iz igre ispratila zasluženim aplauzom.

- Pokušao sam asistirati Jairu, a na kraju je ispao autogol. Kasnije smo nastavili u dobrom ritmu i zasluženo pobijedili - rekao je nakon utakmice Bradarić, najbolji među Hajdukovim mladcima kojih je sinoć na travnjaku stadiona u Kranjčevićevoj bilo mnogo.

- Mi mladi se s trenerom Oreščaninom osjećamo slobodno. Bio nam je trener i u Hajduku II tako da otprije znamo što traži. Daje naglasak na komunikaciji, koja je potrebna mladom igraču.

Odmah se od početka utakmice vidjelo da se momčad osjeća odlično i opušteno. Nakon dugo vremena Hajduk je do tri boda došao bez stresa.

- Ni jedna utakmica nije lagana, pa tako nije bila ni ova, ali naravno da se lakše disalo nakon ranog pogotka.

Iako je tek na sedam nastupa u bilom dresu, Bradarić je u pet od posljednjih sedam utakmica počinjao u prvoj postavi. Nametnuo se kao prva opcija na lijevom beku Zoranu Vuliću, a izgleda kako bi isto moglo biti i s Oreščaninom koji ga je vodio i u Hajduku II.

- Najvažnije su pobjede i momčad. Ne gledam toliko sebe, iako naravno da se trudim igrati što bolje - skromno će Bradarić.

Slijedi Kup dvobo s Osijekom, ključna utakmica sezone.

- To nam je trenutno najvažniji dvoboj. Osijek je domaćinska momčad koja igra jako agresivno i moramo izdržati njihov početni pritisak. Naravno, rani gol kao ovdje protiv Rudeša dobro bi došao...

#HAJDUK#DOMAGOJ BRADARIć#MAXTV DERBI TJEDNA

Izdvojeno