StoryEditorOCM
Hajdukatmosfera u zagrebu

Torcida podigla poruku, a onda bakljadom zaustavila susret u Kranjčevićevoj, u pjesmi se priključila i zapadna tribina

Piše K. M.
25. svibnja 2024. - 20:26

PORUKA, BAKLJADA I PREKID NA KRAJU

Torcida je pred kraj utakmice podigla poruku i zapjevala ‘ne mogu ti to oprostiti, nemam snage da zaboravim‘. Uz stihove Vuce krenula je i bakljada, a na poruci je pisalo: ‘‘Kad je čovjek umoran od ludosti traži snove. Kaad pronađe snove koje voli lovi ih do smrti‘.

Kad se malo smirilo krenula je pjesma ‘što učinio si ti...‘, a priključila im se i zapadna tribina.

image

Torcida poruka2

BAKLJADA TORCIDE U KRANJČEVIĆEVOJ

Na početku drugog dijela Torcida je u Kranjčevićevoj priredila bakljadu. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

TORCIDA PODIGLA PORUKU U ČAST PRIJATELJA

Pred kraj prvog poluvremena članovi Torcide prisjetili u se preminulog prijatelja Jadrana Čuluma. Podigli su njemu u čast dirljivu poruku na kojoj je pisalo: ‘Cilom mistu dušu grebe, a nebo slavi što je dobilo tebe - Jadran Čulum‘.

image

Poruka Torcida

PREDSJEDNIK U LOŽI

U loži stadiona u Kranjčevićevoj utakmicu Lokomotive i Hajduka prati predsjednik ‘bijelih‘ Ivan Bilić u društvu Bore Primorca, savjetnika uprave za sport. 

image
Ronald Gorsic/Cropix

PUNE SE TRIBINE

Priželjkivalo se da će ovo biti ona utakmica u kojoj će Hajduk proslaviti titulu nakon dugog čekanja. Kad je izašao raspored utakmica za sezonu nitko nije htio propustiti onu zadnju na kojoj bi se trebalo slaviti. Raspored je odredio da će to biti utakmica protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj pa su se i pretplate kupovale masovno.

No ova utakmica će se ipak odigrati u drugačijem kontekstu, bez rezultatskog značaja, ali ni to nije pokolebalo najvjernije, među kojima su zasigurno i oni s pretplatama, da dođu pružiti podršku ‘bijelima‘ u posljednjoj utakmici sezone. Kad se već neće proslaviti naslov očekuje svakako slavlje nakon posljednjeg sudačkog zvižduka zbog pobjede ‘bijelih‘.

image

Tribine Kranjčevićeva

image

Tribine Torcida

Tribine Kranjčevićeve, u centru Zagreba, gotovo uvijek kad igra Hajduk ispune navijači ‘bijelih‘, a i danas e očekuju u velikom broju. Utakmica počinje u 19.10, a pola sata prije početka tribine se lagano pune.

Po izlasku na travnjak na zagrijavanje nije izostao ni aplauz podrške za hajdukovce s obje tribine u Kranjčevićevoj.

image

Zagrijavanje Hajduk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 01:48