StoryEditorOCM
HajdukPod povećalom

Najvećeg Hajdukovog dragulja slavni engleski klub došao gledati na Poljud, ali i brojni drugi europski velikani

2. prosinca 2023. - 17:38

Na utakmici Hajduka i Gorice na Poljudu, posljednjem domaćem ogledu ‘bijelih‘ u ovoj godini, pod posebnim je povećalom 19-godišnji Rokas Pukštas. Mada službenih potvrda njihovog dolaska nema, predstavnici Arsenala su po svemu sudeći na tribinama.

Već duže vrijeme najjači klubovi svijeta igrače uglavnom prate ‘inkognito‘. Skauti i predstavnici klubova sve se manje najavljuju klubovima domaćinima, čije igrače prate ili pak one iz protivničke momčadi. Naravno, dok sve skupa možda u finišu ne zađe u neku ozbiljniju fazu, uđe u pregovore i slično. Naravno, glavni cilj je odraditi posao, čitaj transfer bez dizanja prašine i cijene, uzbunjivanja konkurencije...

Tako je očito i u ovom slučaju. No, ionako u svijetu nogometa, kada su najveći svjetski klubovi u pitanju, svi sve gledaju i sve prate. Nema kutka svijeta koji nije pokriven. A Pukštas je svojim talentom i predstavama već neko vrijeme zasluženo na oku najvećih europskih klubova. On je već odavno otkriven. Arsenal je tek jedan od klubova kojima je već Pukštas debelo podcrtan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:40