StoryEditorOCM
Hajdukkonačno

Baka Filipa Krovinovića napokon stigla u Poljud, planira doći i na finale Kupa

Piše S.A.
14. svibnja 2022. - 19:05

Najpoznatija baka poslije Bake Sliškovića stigla je u - Poljud. Konačno. Baka Marka, baka Filipa Krovinovića došla je na utakmicu Hajduka i Istre iz Petrinje. Gospođa Marka je u žarište nogometne javnosti posebice Hajdukove stigla ujesen kad je bodrila svoga unuka Filipa na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a napokon je došla i u Poljud.

- Da, prvi put sam na stadionu u Poljudu da gledam ovdje svoga unuka Filipa u dresu Hajduka - rekla nam je gospođa Marka dok je znatiželjno razgledavala hodnike poljudskog stadiona i Hajdukova obilježja.

I dodala:

- I to iz drugog pokušaja. Znate što mi se dogodilo? Kad sam došla prvi put prije mjesec-dva, dobila sam koronu i morala odgodit dolazak na stadion. Osala sam u stanu u Splitu - rekla nam je.

Sad su toplija, ugodna vremena, kao da je ljeto i gospođa Marka je u pratnji Jasenka Krovinovića, svoga sina i Filipova oca stigla da gleda unuka.

Planira dakako biti i na finalu kupa protiv Rijeke, 26. svibnja. Mislili smo da ćemo tek na finale kupa dovesti baku, ali ona je eto stigla i prije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 13:40