StoryEditor
Hajdukpotpisao do kraja sezone

Na Poljudu predstavljen novi trener Hajduka: Kopić otkrio koliko poznaje momčad te tko će biti u njegovom stručnom stožeru; 'Ovo je za mene veliki iskorak i izazov'

Piše (VB)
13. studenog 2017. - 11:30

Željko Kopić predstavljen je kao novi trener Hajduka. U pratnji predsjednika Uprave Ivana Kosa i sportskog direktora Marija Branca Kopić je stigao u novinarski salon u Poljudu.

- Osjećam veliko poštovanje i odgovornost, siguran sam da ću dati sve od sebe kako bih prenio svoje ideje na ekipu i kako bih od Hajduka napravio momčad koju želim ja i svi oni koji vole Hajduk – rekao je u uvodu Kopić koji je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja na još jednu, ovisno o rezultatima. U njegovu stručnom stožeru bit će Zlatko Bašić i Toni Golem.

Koliko dobro poznajete momčad Hajduka?

- Imam generalnu sliku, a zanima me kako će se igrači adaptirati na moje zahtjeve i koliko ćemo brzo stvoriti koheziju grupe te vratiti stabilnost koja je recentnim događanjima sigurno poljuljana. Igrački je kadar dobar. Ovo je za mene veliki iskorak i izazov, puno je bliže mojoj nogometnoj filozofiji – dodao je Kopić.

Kos je obrazložio odabir Kopića:

- Perspektivnost i dugoročnost, to su bili glavni kriteriji. Možda neće svima biti jasno zašto Kopić, ali vagali smo i puno razgovarali. Siguran sam da je odluka ispravna.

Koji su ciljevi postavljeni pred njega?

- Ne bih o detaljima ugovora, ali je cilj biti jači i konkurentniji nego lani, uzeti više bodova nego prošle sezone.

item - id = 516659
related id = 0 -> 1022208
related id = 1 -> 1022195
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2021 11:21