StoryEditorOCM
Hajduksupersport hnl

Na Poljudu gostuje fenjeraš, stanje u momčadi Hajduka daleko je od idealnog, evo tko sudi

Piše Sport SD
2. studenog 2023. - 11:39

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 18.10 sati igraju protiv Rudeša na Poljudu u okviru 14. kola SuperSport HNL. 

Bijeli ovaj susret dočekuju na drugom mjestu prvenstvene tablice s 24 osvojena boda u 12 odigranih utakmica, odnosno dva boda manje od vodeće Rijeke te dva boda više od trećeplasiranog Dinama - javlja Hajduk.hr

Bit će ovo ujedno i treća utakmica od kada je prvu momčad preuzeo trener Mislav Karoglan zajedno sa svojim stručnim stožerom. U prve dvije upisao je prvenstvenu pobjedu protiv Slaven Belupa u gostima, a nakon toga i prolazak u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, pobjedom protiv Jadrana LP u Pločama. 

Rudeš se i dalje nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene tablice, bez pobjede i s tri osvojena boda u 13 odigranih utakmica. Momčad trenera Tonija Golema nalazi se u pozitivnom nizu u posljednja tri susreta. U prvenstvu su na domaćem terenu odigrali 0:0 sa Slaven Belupom i Varaždinom, a u srijedu su s 3:1 svladali Slaven Belupo u Kupu te se plasirali u četvrtfinale natjecanja. 

Oba trenera zbog tri žuta kartona ne mogu računati na bitne igrače u ovoj utakmici. Treneru Karoglanu iz tog razloga na raspolaganju neće biti Marko Livaja i Filip Krovinović, a zbog teške ozljede koljena duže vrijeme će izbivati pouzdani lijevi bek Dario Melnjak. 

S druge strane trener Golem zbog tri žuta kartona ne može računati na Miguela Camposa, Aleksu Latkovića i Tomislava Srbljinovića. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Domagoj Kurtović iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Matić iz Osijeka, a asistent VAR suca Kristijan Novosel iz Valpova. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:31