StoryEditorOCM
Hajdukima interesa

Mladi napadač Hajduka besplatno prelazi u Osijek? Na odlasku je s Poljuda, u Slavoniji mu obećali veću minutažu

Piše SPORT SD
9. svibnja 2024. - 15:53

Sprema se velika restruktura kadra u Hajduku, tko ostaje, a tko odlazi, ljeto će na Poljudu sigurno biti burno.

Mladi napadač Filip Čuić je jedan od onih koji napušta Hajduk. Ugovor mu istječe zadnjeg dana u svibnju, te će tada imati raširena krila za potražiti novu sredinu.

U Hajduku nije dobio puno prilike, šest puta je nastupio u prvenstvu, uglavnom su to bile završne minute susreta. Kad se zbroji, ukupno je odigrao 114. minuta u prvenstvu, jedva više od jedne pune utakmice. Zabio je tek jedan gol, protiv Slaven Belupa na Poljudu, kada je rezultat već bio 3:0.

image
Ante Cizmic/Cropix

Kako piše Dalmatinski portal, za mladog napadača zainteresiran je Osijek, Uzeli bi ga kao slobodnog igrača, gdje smatraju da upravo kod njih može razviti svoj napadački potencijal.

image
Ante Cizmic/Cropix

Taj jedan pogodak koji je zabio, došao je u veljači protiv Slavena. Ušao je Čuić u 52. minuti, zabio već u 68. Žestoko je proslavio mladi Hajdukov napadač. Strpljivo je čekao svoju priliku. Konačno je dočekao nešto ozbiljniju minutažu. Dobio je gotovo čitavo poluvrijeme i iskoristio povjerenje tadašnjeg trenera Mislava Karoglana. Iako, otada se nije naigrao i čini se da bi mu ovo mogli biti zadnji mjeseci u Hajduku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 22:34